Spa masažni bazeni

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo tudi SPA masažne bazene avstrijskega proizvajalca BLUEWATER SPAS in WATERWAVE SPA. Gre za SPA masažne bazene v dveh cenovnih linijah – linija BLUEWATER SPA je namenjena širši potrošnji in je največ kar trg ponudi v razmerju med kakovostjo in ceno, linija WATERWAVE SPA pa obsega PREMIUM SPA masažne bazene, ki segajo v sam vrh po kakovosti. 

BLUEWATER SPA

BLUEWATER SPAS je linija masažnih in plavalnih bazenov za širšo potrošnjo.

Njihovo poslanstvo je trgu ponuditi produkt, ki bo potrošniku nudil vir dobrega počutja in sprostitve ob optimalnem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Na voljo je večje število modelov masažnih bazenov, tudi v premium liniji. Novi modeli Premium Line linije ponujajo uporabiku še več prostora, veliko dodatnih masažnih curkov in imajo integrirane najsodobnejše kontrolne enote za enostavnost uporabe.

Povezava do BLUEWATER SPAS.

WATERWAVE SPA

Gre za proizvajalca premium razreda SPA masažnih bazenov iz Avstrija. Poleg edinstvenega designa in izjemno ergonomične oblike školjke, ki Vam nudi maksimalno udobje, jih odlikuje tudi dejstvo, da imajo dolgoletne izkušnje ter znanje na področju SPA bazenov.  Njihovi produkti zato segajo v sam vrhu in se temu primerno že na videz in predvsem otip razlikujejo od ostalih proizvajalcev. Pri izdelavi uporabljajo samo materiale najvišje kakovosti, ker jim je resnično pomembno, kateri material bo v stiku z Vašo kožo. Prav tako v svoje produkte vgrajujejo le komponente priznanih proizvajalcev kot so Bilboa, Aristech Arylic, Waterway idr. Ker se SPA bazeni, za razliko od klasičnih bazenov, lahko uporabljajo vse leto, je pomemben dejavnik tudi izolacija takšnih bazena. V ta namen je vsak njihov SPA bazen opremijo z visokokakovostno Thermo Xtreme izolacijo, da je Vaše doživetje popolno tudi pri izjemno nizkih temperaturah zunanjega zraka. 

Na voljo so 4 linije SPA bazenov in številni modeli ter tudi t.i. plavalni SPA masažni bazeni v večjih dimenzijah.

Povezava do WATERWAVE SPAS.

SLOPOOL – BMD BAZENSKI INŽENIRING d.o.o.
skupaj z Vami ustvarjamo vodna doživetja v varnem objemu vam ljubega doma
BMD BAZENSKI INŽENIRING d.o.o.
prinašamo poletje v vaš dom

POMEMBNO OBVESTILO: V času sezone – od začetka aprila do sredine septembra, smo zaradi izvajanja montaž na terenu telefonsko težje dosegljivi, zato nam povpraševanje prosimo naslovite na info@slopool.si oziroma izpolnite obrazec za povpraševanje

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram