O nas

SLOPOOL je blagovna znamka novoustanovljenega podjetja BMD bazenski inženiring d.o.o. Podjetje je bilo ustanovljeno v januarju 2020 in je plod več kot 15 letnih izkušenj na področju vgrajevanja bazenske tehnike in hidroizolacije bazenov. 

Podjetje vodi mlada ekipa monterjev, ki vam bo s svojim strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami pomagala, da postanejo vaše želje o lastnem bazenu hitro uresničljive. 

KAKOVOST Stremimo le k najboljšemu, zato pri svojemu delu uporabljamo samo visoko kakovostne in kar je najpomembnejše, skozi leta preizkušene materiale.

STROKOVNOST Vse storitve, od tehnične zasnove v obliki izrisa bazena, pa do izvedbe (razen gradbenih del) izvajamo samo izkušeni monterji z večletnimi izkušnjami, zato vam dajemo svojo garancijo na zadovoljstvo in zagotavljamo, da bodo vse storitve opravljene kakovostno.

DOSTOPNOST Poleg kakovosti nas odlikuje tudi dostopnost. Zavedamo se, da je sodelovanje ključ do uspeha. Radi prisluhnemo vašim željam in skupaj z vami poiščemo rešitev, ki je za vas najbolj optimalna. Z vami smo vse od ideje, pa do končne izvedbe. Z vami in izbranimi izvajalci ( gradbeniki, ..) tesno sodelujemo skozi celoten projekt in smo vam vedno na voljo v obliki dodatnih nasvetov in napotkov, ko jih potrebujete.

Tu smo za vas, ker nam je vaše zadovoljstvo resnično najpomembnejše.

Naše ime, SLOPOOL, postaja široko prepoznavno in sinonim za kvaliteto, dostopnost ter ustrežljivost.

Kontaktirajte nas in z veseljem prisluhnemo Vašim željam.

SLOPOOL – BMD BAZENSKI INŽENIRING d.o.o.
skupaj z Vami ustvarjamo vodna doživetja v varnem objemu vam ljubega doma
BMD BAZENSKI INŽENIRING d.o.o.
prinašamo poletje v vaš dom

SLOPOOL
POLJSKA POT 11/A,
5290 ŠEMPETER PRI GORICI 

Navodila za pot do nas >

Kontaktirajte nas, z veseljem prisluhnemo Vašim željam, vam strokovno svetujemo ter za Vas pripravimo najbolj optimalno zasnovo za vaš lasten plavalni bazen.

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

POMEMBNO OBVESTILO: V času sezone – od začetka aprila do sredine septembra, smo zaradi izvajanja montaž na terenu telefonsko težje dosegljivi, zato nam povpraševanje prosimo naslovite na info@slopool.si oziroma izpolnite obrazec za povpraševanje

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram