Kako do bazena?

OBISK

V prvi fazi na osnovi obiska in vaših želja pripravimo kar se da najbolj optimalno rešitev in zasnovo za vaš bazen. Svetujemo vam na podlagi več kot 15 letnih bogatih izkušenj na področju opreme bazenov.

 

IZRIS TEHNIČNE SKICE

 Ko imamo potrjen tip bazena ter izbrano opremo, vam v naslednjem koraku pripravimo tehnično skico bazena z natančnimi merami in detajli za vgradnjo izbranih elementov bazenske tehnike. Izvajalca za gradbena dela si izberete sami oziroma vam pri izbiri pomagamo mi, v vsakem primeru z njim skozi celoten proces gradnje tesno sodelujemo in smo mu vedno na voljo za dodatna pojasnila ter pomoč. Ob zaključku skupaj temeljito pregledamo opravljeno delo ter predlagamo morebitne popravke in izboljšave.

 

OPREMA BAZENA

Oprema bazena poteka v več fazah ( dostava vgradnih elementov, napeljava cevi, vgradnja elementov, montaža strojnice, hidroizolacija, ...). Izbrani izvajalci gradbenih del in naša ekipa skozi različne faze sodelujemo in vaš bazen hitro dobiva končno obliko in podobo.

 

ZAGON BAZENA

Ob koncu izvedemo začetni zagonu bazena, pri kateremu vam sistematično in razumljivo prikažemo delovanje vseh izbranih sistemov ( dezinfekcija, uporaba filtrirnega sistema, tedenska vzdrževanja,...), prikažemo vse postopke za nego bazenske vode ( merjenje pH in klora, doziranje,…) ter vaš bazen pripravimo na prvo uporabo.

 

SVETOVANJE

Na voljo smo vam tudi potem, ko svoje delo zaključimo. Ker vemo, da se v prvem letu pojavi marsikatero vprašanje v zvezi z rokovanjem z vašim novim bazenom, vam vedno nudimo napotke in svetovanje o delovanju vašega bazena.

Za vas izvajamo tudi vse storitve na področju upravljanja z bazenom. Nudimo vam storitve profesionalnega zimovanja, storitev priprave na kopalno sezono, servisiranja opreme, letna/sezonska/tedenska vzdrževanja, itd.

Poskrbimo tudi za dodatno opremo vašega bazena. Sami krojimo ter varimo bazenska pokrivala ( zimska pokrivala ter termoizolativna pokrivala), vse to z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju varjenja PVC pokrival. Priskrbimo vam tudi bazenske robote, solarne tuše, bazenske robnike,toplotne črpalke in ostalo dodatno opremo.

SLOPOOL – BMD BAZENSKI INŽENIRING d.o.o.
skupaj z Vami ustvarjamo vodna doživetja v varnem objemu vam ljubega doma
BMD BAZENSKI INŽENIRING d.o.o.
prinašamo poletje v vaš dom

SLOPOOL
POLJSKA POT 11/A,
5290 ŠEMPETER PRI GORICI 

Navodila za pot do nas >

Kontaktirajte nas, z veseljem prisluhnemo Vašim željam, vam strokovno svetujemo ter za Vas pripravimo najbolj optimalno zasnovo za vaš lasten plavalni bazen.

ODDAJ POVPRAŠEVANJE

POMEMBNO OBVESTILO: V času sezone – od začetka aprila do sredine septembra, smo zaradi izvajanja montaž na terenu telefonsko težje dosegljivi, zato nam povpraševanje prosimo naslovite na info@slopool.si oziroma izpolnite obrazec za povpraševanje

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram